Контактирајте нас

Схензхен Голдјаде Финери Цо, Лтд

Додати: 3. спрат, Дели зграда, бр 1007, Баоиуан друмског, Ксикианг град, Бао'ан Дистрикта, Шенжен 518102, Кина

Цон: Вилла Ву

Факс: 86-755-27826192

Тел: 86-755-27826191-882

Предњи стол: 86-755-27826191-0

Десигн Департмент: 86-755-27826191-800

Производња: 86-755-27826191-817

Одељење за финансије: 86-755-27826191-816

Пословна јединица: 86-755-27826191-818

Е-маил: келли@сзголдјаде.цом

Вхатсапп: 86 18672102079

Скипе: едитхголдјаде

Фацебоок: Вилла Ву

10 врућих извозних тржишта за мала предузећа

- Jul 06, 2017 -

Неким људима, то би могло звучати као превише невоља, али Насх је уверен у извоз . "Врло је профитабилно да не затворимо врата на извозном тржишту због одређених правила и прописа", каже он. "Само треба да скочиш, узми то по мало и проћи кроз то."

Ево 10 врећих извозних тржишта за мала предузећа која ће размотрити уколико траже могућности за ширење изван њихових кућних граница. Земље су наведене по абецедном реду, а информације се прикупе од Америчке трговинске и развојне агенције (УСТДА), Америчке трговинске управе за трговину, америчког Стејт департмента и циљних земаља у државној националној иницијативи за извоз.

Бразил
"Бразил има велике могућности у било којој области", каже Леила А. Афаис, директорица за промоцију извоза у УСТДА. Светска моћ у пољопривреди, земља је једно од највећих ИТ тржишта у свијету и у великој мери инвестира у развој инфраструктуре за свјетско првенство у олимпијским и 2016. олимпијским играма. Бразил има највећу популацију у Јужној Америци, а њена економија је прошле године проценила 3,11 одсто. Афаис саветује компаније да дуплирају проверу са локалним званичницима како би се осигурало да су њихови производи додијељени одговарајућој категорији јер се ограничења разликују према класификацији.

Тржишта која обећавају: пољопривредна обрада, потрошачки производи, рачунари и ИТ производи и услуге.

Колумбија
Током протеклих 15 година, трећа по величини економија Јужне Америке прешла је из тога да је високо регулисана на слободно тржиште, са растућом средњом класом и процењеним 4,9 одсто економског раста 2011. године. Споразум о слободној трговини, који је потписан у октобру 2011. године, изазвао је велики број трговинских мисија и све већи фокус на проналажењу нових начина пословања са америчким компанијама.

Тржишта која обећавају : Безбедносне услуге и опрема, консалтинг за транспорт и технологију, опрема за обраду података и услуге.

Индија
Индија је тржиште у развоју са великим апетитом за америчку робу и услуге. Млада популација са просеком од 25 година, Индија има средњу класу коју ће процене америчког Стејт дипартмента до 2025. повећати десет пута. Изазови на овом тржишту укључују високе тарифе, вишеструке језике и културу и лошу транспортну инфраструктуру.

Тржишта која обећавају: услуге образовања, индустријски текстил, опрема за прераду хране и хладњаче, електронику и опрему за чишћење и контролу загађења.

Индонезија
Највећа економија у југоисточној Азији и четврто највеће становништво на свету - од којих је половина мање од 30 година - Индонезија је прошле године проценила економски раст од 8 процената. Топ-10 тржиште америчких пољопривредних производа, земља је успешна демократија са трендом за дерегулацију. Међутим, регулаторно окружење остаје застрашујуће, а инфраструктурне неадекватности могу учинити скупим пословањем.

Тржишта која обећавају: ИТ производе и услуге, финансијске и банкарске услуге, чиста енергија и образовање и стручна обука.

Мексико
Дио Сјеверноамеричког споразума о слободној трговини, Мексико је дуго трговински партнер са САД и представља друго највеће извозно тржиште за америчке производе. Трговина између две земље у просеку износи више од 850 милиона долара дневно. Амерички трговински одјел препоручује задржавање адвоката пре склапања уговора са мексичким партнерима јер је правни систем другачији од оног у САД
Тржишта која обећавају: Потрошачки производи, амбалажа и пластика, услуге везане за туризам и туризам, и становање и изградња.

Мароко
Мароко је била прва афричка земља која је постигла трговински споразум са САД и постаје важан играч на тржишту Северне Африке. Ове године, њена економија је предвиђена да порасте за 5 одсто. Његова близина и релативно ниски трошкови рада учинили су га привлачним европским компанијама, које га користе као центар за продају и пословање у Африци.

Тржишта која обећавају: Обновљива енергија, пречишћавање воде, изградња зграде и опрема за сигурност и сигурност.

Нигерија
Ова земља западне Африке, највећа популација континента, одговорна је за 40 одсто свих роба увезених у регион. Имала је импресивну стопу раста БДП-а у 2009. години од 6,1 одсто и поставила је циљ да постане једна од водећих 20 економија у свијету до 2020. Потражња за америчке производе је јака, али је још увијек мудро радити са званичницима владе или искусним стручњацима Због стопе криминала, потенцијала за превару и неадекватне енергетске и транспортне инфраструктуре.

Тржишта која обећавају: Здравствене услуге и опрема, ауто делови, бродови и финансијске услуге.

Јужна Африка
Јужноафричка Република је широко заснована, растућа економија која је у 2010. години чинила 31 постотак БДП-а у Јужној Африци у јужној Африци. Земља је атрактивно тржиште за многе компаније због стабилног банкарског система, као и зрелих инфраструктура и пословних односа Животна средина.

Тржишта која обећавају: транспортни консалтинг и услуге, франшизе у различитим секторима и ИТ консалтинг и опрему.

Турска
Амерички извоз у Турску порастао је за 40 одсто у периоду од 2009. до 2010. године, а очекује се да ће се снажни раст наставити. Дугогодишњи амерички савезник и чартер члан Организације Сјеверноатлантског пакта, турска економија прошле године је проценила 4,6 посто. То је политички и финансијски стабилна земља која се пријавила за чланство у Европској унији.

Тржишта која обећавају: производи и услуге везане за туризам и потрошачке производе.

Вијетнам
Док велике економије у развоју, попут Бразила и Кине привлаче пажњу, Вијетнам наставља да расте без обзира на то - процењено је 5,8 процената прошле године. Али постоји велики број пословних изазова, укључујући развој регулаторног окружења, корупцију и недовољну заштиту права интелектуалне својине.

Тржишта која обећавају: Пластична опрема и машине, услуге образовања, ИТ хардвер и софтвер, франшизе и третман отпадних вода.


Inače

Srodni proizvodi

  • Женска плесачица Водич Балетна одећа Леотардс Цамисоле Хаљина Гимнастика Хлаче Гирл Тоддлер Унитард Сван комплети са ципелама
  • Сун Заштитна одећа Трип вањска одјећа Спф Ув јакна за сунчање Свимвеар Спорт Сунблоцк Сунсафе одјећа
  • Дјечија хаљина за дјевојчице Ружа за дјевојчице Дуги стил дјевојчице двоструког прслука од британског стила
  • Висококвалитетни Цоол Пилот Пилот Униформ ОЕМ Фабрика Цаптаин Одећа
  • Памучне мушке кошуље Кратке рукавне мајице са кратким рукавима 100% памучне тканине
  • Секи Гирлс Слатка Блоусе Кратка Сукобица Бар Униформе Клуб Цлуб Одјећа за Одјеће ОЕМ ОДМ