Контактирајте нас

Схензхен Голдјаде Финери Цо, Лтд

Додати: 3. спрат, Дели зграда, бр 1007, Баоиуан друмског, Ксикианг град, Бао'ан Дистрикта, Шенжен 518102, Кина

Цон: Вилла Ву

Факс: 86-755-27826192

Тел: 86-755-27826191-882

Предњи стол: 86-755-27826191-0

Десигн Департмент: 86-755-27826191-800

Производња: 86-755-27826191-817

Одељење за финансије: 86-755-27826191-816

Пословна јединица: 86-755-27826191-818

Е-маил: келли@сзголдјаде.цом

Вхатсапп: 86 18672102079

Скипе: едитхголдјаде

Фацебоок: Вилла Ву

Преглед Кинеске Гармент Индустр

- Jun 23, 2017 -

Као основни потрошачки производни сектор, индустрија конфекције је једна од индустрија у Кини која ужива најнапредније тржиште, најсеверније међународне конкурентности, најбржи раст и највећу пажњу. Према статистичким подацима, у Кини има више од 100.000 произвођача одјеће са пристојним капацитетима који запошљавају преко 10 милиона људи. У 2012. години, Кина је направила укупно 43,6 милијарди комада одеће са вредношћу извоза од 153,219 милијарди долара и продајном вредношћу од 1,7 трилиона РМБ на домаћем тржишту. Кина је постала највећи произвођач, извозник и потрошач производа за одјећу широм свијета.

Од реформе и отварања у протеклих 30 година, кинеска индустрија одјеће достигла је значајан развој захваљујући брзом расту националне економије и домаће потражње за потрошњом одјеће. Истовремено, квалификоване радне снаге, повољно инвестиционо окружење и добро интегрисани индустријски ланац пружају моћну подршку његовом развоју. Као важна индустрија која се бави благостањем људи и индустријом која има значајну предност у међународној сарадњи и конкуренцији, кинеска индустрија одјеће напредује у многим аспектима као што су индустријска структура, примјена технологије, развој бренда, контрола квалитета, профитабилност и истраживање у Домаће и међународно тржиште.

Кинеска индустрија одјеће се углавном налази у Делта Пеарл Ривер, Делта Иангтзе Ривер, региону Бохаи Сеа и југоисточним обалним подручјима. Укупна производња пет провинција у источној обали, односно Шандонг, Јиангсу, Зхејианг, Фујиан и Гуангдонг, заузима 70% укупне производње целе земље. Индустрија одеће је најистакнутија индустрија у кластеризацији међу свим секторима у Кини. Кроз оптималну расподјелу ресурса, индустријски кластери помажу у постизању ниско трошковног и високог учинка регионалне ваге. Сада је преко 50 одјека за одјећу окарактерисаних категоријама производа широм Кине.

Са деценијским искуством у управљању производњом и сталним техничким иновацијама и напретком, кинеска индустрија одеће стекла је предност у брзом и правовременом изради конфекционих производа свих врста категорија, што осигурава рангирање на свјетском тржишту у смислу капацитета И квалитета. Истовремено, како се индустрија развија и расте домаћа потражња, велики број оригиналних брендова брзо расте, правећи резултате у многим областима као што су истраживање и развој производа, управљање, маркетинг, сарадња са домаћим и страним партнерима и иновације у култури и моделима. Ови оригинални брендови не само да су освојили признање од потрошача, већ су такође постали важна снага која води развоју целокупне индустрије.

Сада индустрија одеће у Кини пролази новим таласом надоградње, мијења своје обрасце раста, добија корак у структуралној адаптацији, продубљује сарадњу и иновације између узводних и низводних играча и изградњу модерне индустријске мреже, како би испунила нову жељу Бољи живот за све расе људи, задовољавају нове захтеве научног развоја у средњем и касном периоду кинеске индустријализације, проналазе свој нови положај у глобалној економији, стварају нове конкурентне предности у међународној сарадњи и конкуренцији и расте са Велика индустрија у снажну кроз сталне иновације.

С обзиром да глобализација иде дубоко, међународна сарадња и стратегија победе постали су главна тема за индустрију конфекције у будућности. Кинеска конфекцијска индустрија сада ради на систему за обраду звука и брзим растућим иновационим капацитетима, тражећи ширу и дубоку међународну сарадњу и желећи да раде и развијају се с глобалном производном одећом у циљу боље свијести о иновацијама и отворенијем уму.


Inače

Srodni proizvodi

  • Seksi haljine od plašta
  • Обућа за спортске униформе поставља кошаркашки дрес Мушки тренерке
  • Полицоттон Тво Тоне Сецурити Гуард Униформ Схирт Епаулетте
  • Прилагођено Миксек Гостиница Униформ Ресторан унисекс Платформа Цхеф Цоокинг кецеље
  • ОДМ и ОЕМ без рукава формална радна одећа радне одеће
  • Медицинске униформе одговара јефтиним прањем болничких одећа ОЕМ услуге понуђених хируршких грмова